Verzending & Retourneren

VERZENDING & RETOURNEREN

Afhalen van jouw bestelling

ESmaster.nl geeft jouw de mogelijkheid om de bestelling af te halen. Je kunt contact opnemen via +31 72 234 01 31 of stuur een mail naar info@esmaster.nl. Het afhalen van bestellingen is alleen mogelijk op afspraak.

ES Master Bezorg service.

In Nederland leveren wij de elektrische fietsen persoonlijk bij u af, wanneer u een fiets online heeft besteld neemt onze planning telefonisch contact met u op om een aflever afspraak in te plannen.

Verzendkosten

Esmaster.nl neemt alle verzendkosten voor rekening er zullen geen extra verzendkosten op de bestellingen komen. Er kunnen wel extra verzendkosten komen op het bestellen van losse artikelen.

Verzendbevestiging

ESmaster.nl doet er alles aan om jouw verzendingen binnen het aangegeven termijn te verzenden. Zodra ESmaster.nl jouw bestelling heeft verzonden ontvang je een unieke track  & trace code op het opgegeven mail adres.

Levertijd van je bestelling

Esmaster.nl doet zijn uiterste best om geplaatste bestellingen binnen 5 werkdagen na de besteldatum te leveren. Wanneer je jouw unieke track & trace code hebt ontvangen en woonachtig bent in Nederland zul je jouw bestelling binnen 24 uur ontvangen. Voor België is dit 48 uur. Ben je woonachtig buiten Nederland / België verwijzen wij je door naar de informatiepagina van DHL of GLS. ESmaster.nl is niet aansprakelijk als de bestelling niet binnen 24 ontvangen is bij de koper. Is jouw bestelling binnen 24 uur niet ontvangen neem dan contact op met DHL of GLS.

Levertijden per land

Verzending naar: Nederland Belgie en Luxemburg een tot vijf werkdagen

Verzending naar:  Duitsland twee tot acht werkdagen

Verzending naar: Scandinavië drie tot acht werkdagen

Verzending naar: Frankrijk drie tot acht werkdagen

Retourneren

Is het aangeschafte product niet naar wens? ESmaster.nl bied je de mogelijkheid om het product binnen 14 dagen te retourneren. Op producten die worden geretourneerd gelden onze retourvoorwaarden en zijn de retour kosten voor eigen rekening. Je draagt zelf de verantwoording voor beschadiging aan de producten , of verdwijning van de producten bij retournering.  Bij ontvangt van de producten controleert ESmaster.nl het product zo spoedig mogelijk, bij goedkeuring van de retour stort ESmaster.nl binnen 14 dagen de kosten van het aangeschafte product terug bij de koper.

Retourvoorwaarden

 • Binnen 30 dagen, het termijn gaat in op de dag dat het pakket in ontvangt wordt genomen
 • Het retourneren van het product kan alleen als het product compleet is en (voor zover mogelijk) in de originele verpakking zit. Pak het product daarom niet verder uit en gebruik het niet meer dan nodig is om goed te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
 • De maximale kilometer grens voor het retourneren van het product is 10 Kilometer, waneer er meer als 10 kilometer met een product gereden is rekenen wij €2.00 per kilometer afschrijving.

Retour tips

 • Pak het product zoveel mogelijk in met bijvoorbeeld grote zakken zodat de verpakking niet kan beschadigen
 • Zorg ervoor dat het artikel niet kan schuiven.
 • Stuur het pakket naar ons retour via DHL bezorgservice.

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Beantwoord onderstaande vragen en stuur het naar info@esmaster.nl

 •  Naam van de koper
 •  Adres
 •  Ordernummer
 •  Product
 •  Reden van retour

Retouradres

ESMASTER.EU

Fluorietweg 18 B-2
1812RR Alkmaar

1851LX Heiloo

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering 30 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Esmaster.nl  zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €15,- per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van DHL. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@esmaster.nl  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Waardevermindering

Waardevermindering op geretourneerde producten is van toepassing als de ontvangen producten die geretourneerd zijn, zijn beschadigd , de originele verpakking niet aanwezig is en/of het product in gebruik is genomen. Waardevermindering word door ESmaster.nl besloten waarnaar ESmaster.nl de producteigenaar informeert.

language